Szeretne mindent tudni a mobiltelefonokról? További információ itt

A legtöbb ember nem érti, hogyan lehet kihasználni a telefon teljes képességeit. Olyan sok változó van a piacon, hogy nehéz megszerezni a megfelelő telefont, csakúgy, mint tudni, hogy hol vannak az ügyletek, és hogyan lehet velünk bölcsen. Az alábbiakban nagyszerű betekintést nyerhet a mobiltelefonokba.

Ne rohanjon ki és vásárolja meg a legújabb telefont. Néha nem éri meg. Az újonnan megjelent mobiltelefonokon gyakran csak kisebb változtatások és frissítések vannak. Nézze meg a potenciális mobiltelefon véleményeit, amelyek segítenek meghozni a döntését. Sokszor nem fog.

Óvakodjon a gyenge mobiltelefon-vételi helyektől. A rossz jel nem csak bosszantó, hanem az akkumulátor valódi lemerülését is jelenti. Még akkor is, ha nem használja a mobiltelefonját, a gyenge mobiltelefon-vételnek kitett területen bekapcsolva teljesen lemerülhet az akkumulátor.

Valószínű, hogy az okostelefon az ébrenléti órák nagy részében be van kapcsolva. Ne hagyja bekapcsolva a nap 24 órájában, a hét minden napján. Az okostelefonok nagyjából kis számítógépek. Az újraindítással segíti a memóriáját és magát a telefont. Észre kell vennie, hogy nagy különbség van, amikor a mobiltelefonját használja, miután hetente párszor kikapcsolta.

Ha zenét szeretne hallgatni a mobiltelefonján, telepítsen egy felhőtároló alkalmazást. Így mentheti rá a kedvenceit a telefon memóriájának használata nélkül. Képekkel is megteheti. Ezenkívül biztonságban tartja zenéit és képeit, ha valami történik a telefonjával.

Ne bajlódjon a mobiltelefon képernyőjének borítóival. Számos tartozék javíthatja a mobiltelefon használatát; a mobiltelefon borítók általában nem tartoznak ezek közé. A legtöbb mobiltelefon képernyője már karcálló, és a műanyag borítás csak az érintőképernyőt teszi kevésbé érzékenyé.

Okkal feltételezhető, hogy a mobiltelefonok által előállított sugárzás agydaganatokat és egyéb egészségügyi problémákat okozhat. Bár nincs közvetlen bizonyíték arra, hogy ez igaz, jobb biztonságban lenni, mint sajnálni. Amikor csak teheti, tegye a telefont a hangszóróba, vagy csatlakoztasson egy fülhallgatót.

Mely alkalmazások érkeznek a mobiltelefonoddal? Szinte az összes modern telefon lehetővé teszi a szörfözést és a zenehallgatást. Egy másik nagyszerű alkalmazás egy naptár, amellyel nyomon követheti a találkozókat. Ezeknek a programoknak az ereje megértése segíthet abban, hogy jobban felhasználja készpénzét.

Tisztítsa meg a nem kívánt zenét a telefonján, mert ez sok memóriát takarít meg. Ha iTunes-ot használ, ezt megteheti úgy, hogy elmegy a számítógépére, és törli őket a zenei könyvtárból. Amikor csatlakoztatja a telefont, szinkronizálja és törli a szükségtelen dalokat.

Győződjön meg arról, hogy terve megfelelő-e az Ön számára. Sok-sok terv van a mobiltelefonok kapcsán, és fontos, hogy megkapja azt, amelyik leginkább megfelel az Ön igényeinek. Például, ha sokat ír szöveges üzenetben, győződjön meg arról, hogy a terve ezt lefedi, különben sok túltengést fizethet.

Ha mobiltelefonján van óra, akkor riasztó is van. Használhatja ezt arra, hogy felébresszen vagy gyakorlatilag bármire emlékeztessen. Megtakarít attól, hogy órára lenne szüksége. Nem fogja elveszteni az időkövetést, ha telefonja emlékezteti Önt egy közelgő eseményre.

Sok mindent valószínűleg nem tud a mobiltelefonokról. Semmi gond! A technológia gyorsan változik, és nehéz lehet megtanulni az összes lehetőséget. Remélhetőleg rengeteg ismeretet szerzett ezzel a cikkel.